Informasjon online

FB TW YT PN
F

orhandlingene om en overtakelse av 888 av stipendiat operatør William Hill har kommet til en slutt, 888 Holdings har annonsert morsomme ting blackjack forhandlere si.
Dele priser i 888 falt 16 prosent i tidlig handel i dag da det ble kjent at potensialet £750 m avtalen var ikke lenger en mulighet rainbow riches slots ingen innskudd. En uttalelse fra 888 sitert mangel av enighet om verdien av selskapet med en viktig interessent som grunn for forhandlingene mellom selskapene kollapse rainbow riches spilleautomat ikke på gamstop.
Uttalelsen sa: "på Grunn av en betydelig forskjell i oppfatning om verdien med viktige interessenter, det har ikke vært mulig å komme til enighet om betingelsene for en mulig tilbud, og at styret i selskapet har avtalt med William Hill for å avslutte diskusjoner." Ca 60% av 888 eies av to separate familie stoler, med Rister familiens eie 48.6% og Ben-Yitzhak brødrene Ronny og Shay eie 10.5% rainbow riches plukke n blanding spor gjennomgang. Det ble rapportert på tirsdag at begge parter hadde nådd en foreløpig avtale av 210p-en-del på avtalen, og tvinger 888 aksjekurs til stige 28% til 185.7 p, før det stenges for dagen på 171.5 s rainbow riches hjul gull spor gjennomgang.

Men 888 benektet at noen tilbudet hadde blitt gjort. reglene poeng i poker.

Morsomme ting blackjack forhandlere si

TOP