Informasjon online

FB TW YT PN
T

ilbyr et omfattende spill bibliotek med over 100 HTML5 slots, bordspill og video poker spill, Wazdan er stadig mer populært på iGaming-markedet takket være den høye kvaliteten på deres spill, interessante temaer og engasjerende gameplay.

Videre, deres spill bruker RNG sertifisert av det norske mikrofinansinitiativ (NMi), som sørger for pålitelig, rettferdig og sikker spilling spilleautomat pg 50 100. Leder for Salg på Wazdan Andrzej Hyla sa: "Vi er en høy-vekst selskap med en rik arv, vårt nye kontor Malta er en del av vår Lidenskap for Spill og et signal om at vi har alle nødvendige global infrastruktur for å fortsette vår vekst også i fremtiden." Jeremy Falle, ledende Malta-kontor som Global Merkevare-og markedsdirektør sa: "Malta er blomstrende igaming økosystem og internasjonale omdømme for en utmerket jurisdiksjon støttende av ny teknologi gjør det til et av de beste stedene i verden for å etablere en sterk tilstedeværelse spilleautomat per stang per fase formel. Med en portefølje på over 110 HTML5 spilleautomater produsert og andre nye produkter hver måned, Wazdan i verdensklasse studios er erfarne i å utvikle spill og teknologier for desktop, nettbrett og mobil, med en særlig vekt på mobil spilleautomat perioden mening i tamil.

Det er et tegn på tillit i Malta som innovative selskaper som Wazdan investere her." For ytterligere informasjon besøk www.wazdan.com OM WAZDAN: Wazdan er et populært spill, produsent, utvikle innovative casino spill som leverer original, morsom og virkelig omni-channel spiller opplevelse. Malta er koblingspunktet med Europeiske operatører, og en perfekt beliggenhet for å utvikle seg i samfunnet som en strategisk partner, det er det beste sted å vokse akkurat nå spilleautomat per stang per fase. Selskapet har hovedkontor i Malta og har lisenser utstedt av UKGC, det MGA og i samsvar med Curacao forskrifter manikyr via e-post spilleautomat. En person bosatt mixologist introdusert alle til selskapets legendariske cocktail, den 'Wazzy'; en gin-basert behandle som var felles med alle deltakerne i form av en goodiebag som inneholder oppskriften, en fin flaske gin som en base, og alle instruksjonene for å nyte den Wazzy når som helst de liker.

Gjester inkludert partnere, brukere og media som ble underholdt av en DJ hele kvelden manhattan slots uten innskudd velkomstbonus.

Spilleautomat pg 50 100

TOP