Informasjon online

FB TW YT PN
D

en siste uken i London alt var at de i gambling industrien hadde håpet på. Konferanser, drinkin', nettverk, gamblin' mer drinkin', parter, og det ville ikke føle deg uten et mål på ytter' på kastet.
Det var også en rekke priser middager som finner sted i løpet av uken, selv dekket her på tablog – live!Ett selskap stiller ut på begge ukens konferanser var den prisbelønte B2B arm av 888, Dragonfish, som i dag avslørte at de har mottatt en award under en seremoni fredag kveld. I 2011 BingoPort.co.storbritannia players' Choice-Priser, i London, Dragonfish ble kåret til leverandør av "Mest Populære Online Bingo Programvare." Bingo spillere stemte for priser – noe som betyr at de damene du se ned den lokale Gala bingo med en dobber sannsynligvis stemte hvordan du legger til noen i zynga poker. Dragonfish har allerede vært opptatt gummi-stempling ennå flere tilbud for dette året, et tegn opp med Mandalay Media Group som allerede er avtalt tidlig denne måneden hvordan legge til teknologi spilleautomater til exosuit.

I mellom dukker champagne-korkene, og kikhoste høyt, David Serah, Administrerende Direktør, Dragonfish, sa: "Dragonfish har som mål å gi programvare som hjelper bedrifter til å levere online spill resultater, og sentralt i dette er å gi en hyggelig opplevelse for spillere som vil holde kjøre dem til Dragonfish områder hvordan legge til ånd spor i smash ultimate. Slik det er svært gledelig å motta en pris stemt frem av spillerne selv." Dragonfish nå krefter 23 frittstående bingo nettverk, og tilbyr nye skilt ups en kostnadsfri oppblåsbare Dragonfish jolle, komplett med ildsprutende maskot luk fu live casino menyen. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.

Hvordan du legger til noen i zynga poker

TOP