Informasjon online

FB TW YT PN
E

nglish Football League Championship siden Coventry City har satt sin vekt bak "Tryggere Gambling Uke" som starter i morgen, torsdag 19 pop slots fullføre nivået 33.

November 2020. Et initiativ fra Spill og Gaming Council som tall high street tungvektere Ladbrokes, som eies av GVC Holdings og det liker av Bet365, Tryggere Gambling Uke ' s mål er å fremme ansvarlig gambling pop slots daglig bonus nivåer.
Formålet bak Tryggere Gambling Uken er å øke den offentlige bevisstheten om ansvarlig gambling og verktøy tilgjengelig for å hjelpe mennesker med å holde kontroll over sin gambling pop slots kundeservice telefonnummer. Noen av de verktøyene vi anbefaler her på Casino Gazette er suveren BetBlocker app og også utestenging tjeneste levert av GamStop pop slots diamond king bonus. For å bidra til å fremme Tryggere Gambling Uke, Sky Blues vil være å vise #SGWeek20 meldinger på LED-skjermer på kampdager søt bonanza xmas spor gjennomgang. Dette er i tillegg til å fremme initiativ på klubbens hjemmeside og sosiale medier søt. Dave Boddy Daglig leder i Fredrikstad fk kommenterer sin involvering med den uke lange kampanje, sa: "Vi er veldig glade for å støtte Tryggere Gambling Uke." "Det er en svært viktig initiativ, og det er viktig at klubbene spille sin del i å oppmuntre fans som velger å gamble å gjøre det på en sikker måte, og at når vi fremmer noen gambling produkter som det er gjort på en ansvarlig måte." Samtidig vil en talsperson for Tryggere Gambling Uke, når du blir bedt om å kommentere Coventry Byens bakside, uttalte: "Vi er glade for at Coventry City vil være å støtte Tryggere Gambling Uke men psycho " poker face x. Vi ønsker å ta melding om tryggere gambling ytterligere i år, og håper at dette vil være vår største kampanje ennå." "Den fortsatte engasjement og støtte til klubbene, er enormt nyttig i å merke Uke og utløser samtaler om hva det betyr å gamble trygt gjennom hele året." søt bonanza xmas spilleautomat rtp.

Pop slots fullføre nivået 33

TOP