Informasjon online

FB TW YT PN
H

vis du hadde planer om å vinne Warren Buffet er $1 milliard Mars Madness brakett utfordring dette året, er dine sjanser gikk bare ned fra svært usannsynlig å, vel, umulig prisen på infinix null 6 pro i sporet.

Det er vanskelig nok å når du er oddsen for å gjøre det er allerede på 9,223,372,036,854,775,808/1 (som er ni trillion-til-en), men Frokostbuffé har kansellert utfordringen helt. Ifølge CNN Money, partene involvert i å gjøre utfordringen siste året—Buffet er Berkshire-Hathaway, Quicken Loans, og Yahoo!—er nå involvert i flere rettslige tvister som følge av uenigheter om hvem som kom opp med ideen i første omgang. Angivelig, alle problemer begynte da en liten konkurranser firma som heter ODA Kampanjer tok Yahoo til oppgaven, å saksøke den Internett-selskap for angivelig reneging på en avtale om å være vert for en perfekt brakett konkurransen global poker gull mynter ta xbiex. For ikke å bli utkonkurrert, Yahoo arkivert sin egen rettssak, med påstand om at ODA kommunisert til Berkshire om å kjøpe forsikring for å dekke 1 milliard dollar pris i det usannsynlige tilfellet at noen en eller annen måte trosset alle odds, og vant konkurransen. Problemene fortsatte å ligge der frem til februar når Yahoo sendt stevninger til Berkshire, spør den siste til å gi noen informasjon om hvorvidt det hadde noen forretninger med SCA Promotions, inkludert enhver kommunikasjon mellom Buffé selskap og ODA angående konkurransen global poker gull mynt verdt. Slår ut, at stevning ikke sitter altfor godt med Berkshire, som spurte en dommer til å kaste den ut på grunn av at den var "overboard" og "urimelig tyngende." I mellomtiden, Quicken har allerede annonsert sin plan for å tilby noe annerledes dette året global poker gratis feier kontanter.
Selskapets talsperson Aron Emerson sa at selskapet planlegger å tilby "noe nytt og nyskapende som vil bære på vår arv til å lansere uventede og spennende hendelser som vil ta landet med storm igjen." Han avsluttet sin uttalelse av å fortelle alle til å "stay tuned." En ting er klart, men, det vil ikke innebære å vinne noe nær $1 milliard. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre global poker gc vs sc.

Prisen på infinix null 6 pro i sporet

TOP