Informasjon online

FB TW YT PN
O

ppkjøpet er underlagt regulatoriske godkjennelser og andre vanlig å lukke forhold. Dette er en ferdig avtale som avtalen er godkjent av styrene i både Microsoft og Skype beskyttelse paladin 8.3 beste i sporet.

Skype støtter nå Microsoft utstyr som Xbox og Kinect, Windows Phone og et bredt spekter av Windows-enheter, og Microsoft vil koble til Skype-brukere med Lync, Outlook, Xbox Live og andre lokalsamfunn. Dette er en av de største sosiale medier oppkjøp av året, men gjorde Google slippe ballen på dette?Gjorde Microsoft betale for mye for denne innovasjonen?Hvor enkelt kan Microsoft implantat Skype inn i sitt økosystem?Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre gratis online slots uten registrer deg.
Kombinasjonen vil utvide Skype global merkevare og rekkevidden av sin nettverk plattform, mens den øker Microsofts eksisterende portefølje av real-time communications produkter og tjenester gratis online slots ingen logg på. Oppkjøpet vil øke tilgjengeligheten av real-time video og tale-kommunikasjon, bringe fordeler til både forbrukere og bedriftsbrukere, og genererer betydelige nye forretnings-og inntektsmuligheter gratis online slots potten av gull.

"Sammen vil vi være i stand til å akselerere Skype er planer om å utvide vårt globale samfunn og introdusere nye måter for alle å kommunisere og samarbeide," Bates sa i utgivelsen. "Microsoft og Skype deler visjonen om å bringe programvaren innovasjon og produkter til våre kunder," sa Tony Bates. "Skype er en fenomenal tjeneste som er elsket av millioner av mennesker rundt om i verden," sa Microsoft-sjef Steve Ballmer. Microsoft kunngjorde i dag at det har inngått en endelig avtale om å kjøpe Skype for en kjøpesum på nok 8,5 milliarder kroner i kontanter fra en investor gruppe ledet av Silver Lake.

Beskyttelse paladin 8.3 beste i sporet

TOP