Informasjon online

FB TW YT PN
B

etfair har annonsert et resultat før skatt på over £49m for 2013 regnskapsåret mest penger vunnet online gambling. Online exchange registrert et tap på £49.4 m for de 12 månedene fram til 30. April, ned fra et overskudd på £henholdsvis 54,2 m foregående regnskapsår mest penger vunnet på penny slots. Mye av tapet var ned til £82.4 m nedskrivning av eiendeler og kr 19.4 m verdt av omstillingskostnader. Underliggende resultat i den perioden var nede på 27% i fjor til kr 38m, mens inntekter ble redusert med kr 1,5 m til £387m mest penger du kan vinne på casino.
Betfair administrerende DIREKTØR Breon Corcoran sa: "Dette er et solid sett av resultater i det som har vært et overgangsår for Betfair skatter av troy spilleautomat vinner. Inntekter tapt som et resultat av endrede forskriften har vært i stor grad erstattet med regulert, mer bærekraftig inntekter.

"Følgende omrisset av vår nye strategiske plan på våre halve året resultater i desember, virksomheten har gjennomgått betydelige endringer og mye fremgang som har blitt gjort i løpet av kort tid. "En ny ledelse er ledende i bransjen, en omfattende omstrukturering har vært gjennomført i forkant av planen, markedsføring investering har vært fokusert på viktige markeder, og vi har nå lansert en Sportsbook." skatter av troy spilleautomat vinner.

Mest penger vunnet online gambling

TOP