Informasjon online

FB TW YT PN
R

espektert gaming advokat Michael Alonso har sluttet seg til Reno office of Lewis og Roca som en partner, forlater sin stilling med politisk knyttet Jones Vargas fast hva gjør nøtter betyr i poker. I Lewis et Roca, som ble en av de første out-of-state advokatfirmaer til å angi Nevada markedet mer enn et tiår siden, Alonso vil bli gaming praksis gruppe hva gjør nut betyr i poker.
"Hans erfaring, integritet og omdømme før de Nevada gaming myndigheter bidrar til å oppfylle vår forpliktelse til å tilby den høyeste kvalitet juridiske tjenester til gaming kunder," advokat Tony Cabot, som leder Lewis og Rock gaming praksis, sa i en uttalelse. Alonso har håndtert gaming og brennevin lisensiering problemer, arealbruk, lovgivning og lobbyvirksomhet, og eiendomstransaksjoner. Han dukker opp regelmessig før Nevada gaming myndigheter og andre statlige etater. Alonso har også jobbet som lobbyist i Nevada Lovgivende forsamling.

Alonso ble uteksaminert med både hans J hva gjør pass line betale i craps. og hans B.

fra University of Southern California hva gjør pass line betyr i craps. Lewis og Roca har kontorer i Las Vegas, Reno, Phoenix, Tucson, Albuquerque, N. M., og Californias Silicon Valley..

Hva gjør nøtter betyr i poker

TOP