Informasjon online

FB TW YT PN
I

midten av November 2016 de to største daglige fantasy fotball selskaper, DraftKings & FanDuel, kunngjorde en sammenslåing av likeverdige. Gitt at FTC nå må du fjerne sine inntekter fra markedet dele beregninger, er det sannsynlig at DraftKings & FanDuel andel går fra 95% til rundt 97%. Dette er ikke å si at avtalen vil definitivt bli blokkert, men begge parter skal ha sitt arbeid kutte ut å vinne over FTC online poker sites real money.
Men de to selskapene hevder at de er en del av en større "fantasy sports markedet" som inkluderer sesong-lang nettsteder online poker sites review uk. Og vi vil fortsette på tidslinjen vi har annonsert tidligere." Dette virker som et forsøk på å roe bekymret for investorer & interessenter online poker sites real money new york.

Bensin på bålet i slutten av januar, Fantasy Ess begjært konkurs online poker sites real money usa. Når nyheten, ReCode sitert "fusjonen fortsatt behov for å passere regulatorisk godkjenning, men det er vanskelig å forestille seg at vil være et problem." Så hvorfor har vi ikke hørt noe vesentlig siden da?Hvorfor har nesten fire måneder har gått av med ingen nyheter av en bekreftet fusjonen?Bekymringsfullt tegn En periode av stillhet på over 30 dager som følge av en fusjon kunngjøring i USA er vanligvis en klar indikator på regulatoriske & antitrust problemer i henhold til juridiske ekspert Marc Edelman dark souls 3 topp rask slot. Det er et eget marked, kjør & dominert av DraftKings & FanDuel. I USA, et monopol er generelt definert som en enhet med mulighet til å "fikse priser" & gjør det gjennom "forsettlig anskaffelse." En fusjonert DraftKings & FanDuel, opprettet av "forsettlig anskaffelse," med 95% markedsandel vil helt klart være i stand til å øke den rake de tar fra spill dark souls 3 zauberei slots. Brukerne vil ha ingen eller svært begrensede alternative produkter med et lavere rake å velge mellom dark souls attune magic slots. Som en interessent i DFS-bransjen, en mislykkede fusjonen ville ikke være et flott resultat for oss, spesielt hvis det førte til selskaper sviktende: en stigende tidevannet løfter alle båter.

Online poker sites real money

TOP