Informasjon online

FB TW YT PN
j

uni 2016, en memorandum of understanding (MoU) ble inngått mellom UK Gambling Commission og Serviço de Regulação e Inspeção de Jogos av Instituto gjøre Turismo de Portugal (SRIJ), den portugisiske gambling regulator.

Gjennom MoU, regulatory organisasjoner vil arbeide sammen for å bekjempe ulovlig gambling virksomhet og styrke deres respektive lovgivende koder gjennom informasjon og deling av kunnskap pokerstars poker club på telefonen. UK Gambling Commission ' s Direktør for regulering, Nick Tofiluk, sa: "Vi er glade for å kunngjøre dette bilaterale avtalen med SIRJ som en del av vårt kontinuerlige samarbeid.
Samarbeider med andre internasjonale myndigheter er avgjørende for effektiv gambling regulering og E er en nyttig måte å formalisere og effektivisere prosedyrene for deling av informasjon som et hjelpemiddel til å effektivt samarbeid." I henhold til SRIJ pressemelding, intensjonen med Avtalen er å øke innsatsen for å sikre at online gambling er gjennomført på en rettferdig måte og i en åpen måte, og for å forebygge kriminalitet og lidelse i gambling, for å beskytte de som er medlemmer av befolkningen som er sårbare for utnyttelse og / eller avhengighet, samt for å unngå uregulert og overdreven gambling pokerstars poker bonus code skole. Både regulering organer understreket at for å skape den mest effektive rutiner for Europeisk online gambling sektoren; det ville kreve ytterligere samarbeid mellom Eu-medlemsland pokerstars poker texas holdem apk. I juni 2015, lovgivere i Portugal godkjent en regulerende bill til å legalisere online gambling, og i Mai i år, Betclic, sikret sin lisens og ble republikkens første online betting operatør craps odds big 6 og 8. Avtalen vil også styrke rammen av den tilknyttede online spill tjenester avtale som er signert av EØS-medlemsstater " gambling regulerende myndigheter i November 2015, i henhold til utgivelsen. craps odds bak pass-linjen.

Pokerstars poker club på telefonen

TOP