Informasjon online

FB TW YT PN
S

ara slane (høyde) og Stacy Papadopoulos er å la American Gaming Association (AGA), mens den organisasjonen som har fremmet tre senior medlemmer av personalet til å SVP roller.

Slane (høyde) lanserer en rådgivende firma som bistår sport og media-selskaper, med Papadopoulos å bli med Dagligvare Manufacturers Association (GMA) som Generelle Råd og KONSERNDIREKTØR for Drift og Spesielle Tiltak. Den GMA er i dag ledet av Geoff Freeman, tidligere AGA DIREKTØR. Andre steder, Dan Bretl, Casey Clark og Chris Cylke har alle fått tilbud fra Vice President roller tysk mellomstatlig traktat om gambling (istg 2021).

Bretl blir KONSERNDIREKTØR for Strategi og Drift, Clark VISEPRESIDENT for Strategisk Kommunikasjon og Cylke DIREKTØR for myndighetskontakt gerald roulette kansas city chiefs. AGA DIREKTØR Bill Miller sa: "Disse kampanjene anerkjenne bidragene disse tre ledere har allerede laget til vår organisatoriske og industri suksess, og deres evne til å lede funksjoner grunnleggende for AGA være den beste forvalter av vår bransje, og talsmann for våre medlemmer."AGA oppnådd en god del i løpet av Sara og Stacy' s tid, og mye av vår organisatorisk suksess er til deres kreditt last ned spin palace mobile casino. Deres bidrag har hjulpet omforme og fremme organisasjonen, og at noen av de mest betydningsfulle politiske seire i organisasjonen vår historie."Miller selv ble kalt AGA DIREKTØR i desember og vil vises i Gambling Insider magazine OSS KONSERNSJEF spesialtilbud på hoteller i å diskutere sitt første månedene i den rollen. last ned snai poker per android.

Tysk mellomstatlig traktat om gambling (istg 2021)

TOP