Informasjon online

FB TW YT PN
S

chneiderman økt anten på Nyttårsaften, filing et tillegg til klagen som effektivt søker å konkurs både operatører ved å kreve dem til å refundere alle penger tapt ved New York-spillere og til å betale straffen for $5k for hver overtredelse av staten gambling loven (dvs., en for hvert New York DFS-spiller) poker face tik tok versjon.
På mandag, en appellinstans panel av New York ' s Høyesterett gitt bevegelser arkivert av DraftKings og FanDuel å bo forføyning pålagt dem av Rettferdighet Manuel Mendez på Des. DRAFTKINGS PLANLEGGING ANNEN utgang FRA NEW YORK, Mens DFS-operatører er innbydende mandag kjennelse, juridisk kamp – og tilsvarende innsats truende til å utfolde seg i andre stater – koster selskapene en formue i saksomkostninger og lobbyvirksomhet betalinger poker face tik tok opplæringen. Schneiderman kontor utstedt en trassig erklæring som sa at det var ser frem til å overbevise full-Domstolen at Mendez var "riktig" å utstede hans midlertidig forføyning mot DFS-operatører og at områder "bør bli permanent utestengt fra å gjøre business i New York". Schneiderman traff begge selskaper opphøre og avstå ordrer basert på hans påstand om at de er ulovlig gambling operatører som opptrer i strid med loven i New York poker face tik tok dans opplæringen.
DraftKings' topp legal eagle David Boies utstedt en uttalelse som sier DFS-konkurranser er "som juridiske nå som de har vært de siste syv årene som bor i New york har vært å spille dem." Boies doblet ned på sin side påstand om at DFS krever "like mye dyktighet som sesong-lange konkurranser," lovligheten av som Schneiderman er ikke bestride (ennå). Hva kunne ha en innvirkning på høring er staten lovgivere innsats for å passere regninger unnta DFS fra statens gambling lover Imidlertid, disse lovgivende innsats kan utløse intervensjon ved US Department of Justice, som er forpliktet til å forsvare forbudet av sports betting nedfelt i 1992 Profesjonelle og Amatører Sport Protection Act (PASPA) casino rama new years eve party. Daglig fantasy sports operatører har vunnet retten til å fortsette i New York til sine domstolen kjempe med statens justisministeren er løst.
Det faktum at DFS fotball inntekter ferdig NFL sesongen godt av sine midten av sesongen, pre-kontrovers peak betyr at disse ekstra utgiftene kommer på akkurat feil tid. 11, 2015.

Poker face tik tok versjon

TOP