Informasjon online

FB TW YT PN
G

resk gambling operatør OPAP lagt ut en 72% nedgang i resultat i 2013 takket være innføring av en ny 30% skatt beregnet å bidra til å demme opp landets dårlig økonomi. Inntekter for de 12 månedene som sluttet Desember som må vise kortene sine først i poker.
31 var nede en beskjeden fra 6,6% til €3.7 b, men den nye skattebelastning presset inntjening ned 67% til €221.7 m og presset fortjeneste ned til €141m. På en positiv oppmerksom, OPAP er fallende inntekter banen snudd seg i andre halvdel av 2013, stabiliserende i Q3 og stigende 4.3% i 4 hvem har mest gevinster i poker. kvartal, som er god nok for KONSERNSJEF Kamil Ziegler å ringe reversal of fortune "en gledelig trend." Den nye skatt klorte tilbake noen €345m at OPAP ellers ville ha bestilt som resultat svart og hvit union jack dynetrekk. Hellas annonsert den nye skatt i 2012, ikke så tilfeldigvis rundt den tiden det annonsert det var å selge sin 34% eierandel i selskapet til å hjelpe betale €237b bailout cash-strapped landet mottatt fra Eu og det Internasjonale pengefondet. Regjeringens OPAP innsats ble til slutt kjøpt av Emma Delta consortium, som inkluderer italiensk lotteri og pengespill teknologi leverandør GTECH (tidligere kjent som Lottomatica). I mellomtiden, OPAP arbeider febrilsk for å lansere sin nye online sportsbook i forkant av sommerens vm-festen. I Mars, OPAP annonsert at GTECH hadde vunnet kappløpet til makten OPAP er nye sports betting produkt, men OPAP execs uttrykt noe skepsis at produktet vil være klar til å gå av World Cup ' s kickoff i juni.

Men denne uken ble Ziegler uttrykke et mer bullish holdning til analytikere, sier OPAP og GTECH hadde tegnet ut en gradvis implementering og var "samarbeider godt og arbeider hardt under en stram tidsplan for å være klar så snart som mulig." Olé, olé, olé... Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre svart og hvit union jack mini cooper.

Som må vise kortene sine først i poker

TOP