Informasjon online

FB TW YT PN
D

e kommersielle avtalene følge leverandøren er kunngjøringen av sin shortlist til EGR B2B Awards 2021 og nominasjoner i 10 kategorier hvorfor er ikke gambling forsikring. I tillegg til de to topp vertikaler, Pragmatisk vokser virtuell sport tilbyr, som består av fire spennende konkurranser, vil også bli gjort tilgjengelig for brukeren.
LatAm vekst: Som nevnt, Pragmatisk bare enige om en multi-vertikal innhold avtale med Brazillian operatør Jogos da diamond så hvorfor er internett-gambling er ulovlig i enkelte stater. Administrerende direktør for Jogos da diamond så, Henrique Bergoc sa at de er "alltid på utkikk etter nye og spennende innhold for casino vår og er svært glade for å samarbeide med Pragmatisk Spille, som har en omfattende multi-produkt." Hyller Brasil som "en av de mest spennende igaming markeder i ikke bare i Latin-Amerika, men hele verden," Vice President of Latin American Operasjoner for Pragmatisk Spille, Victor Arier la til at de også er "glad" for å samarbeide med Jogos da diamond så, og... Hot på hælene av å utvide sin Brasilianske fotavtrykk og Pragmatisk Spill har styrket sin eksisterende partnerskap med Hellas ' s ledende gaming technology company, Kaizen Gaming, via en ny multi-vertikal innhold integrering tilbyr hvorfor er internett-gambling ulovlig.

Vice President of Malta Operasjoner for Pragmatisk Spille, Lena Yasir også kommentert på samarbeid, sier i selskapet presser at de er "svært glade for å samarbeide med en av Europas ledende aktører i Kaizen," som de tar to kategorier live på tvers av de to ledende merkevarer hvorfor investerer ikke gambling. Vi kan ikke vente med å nyte et fruktbart forhold i mange år framover." Spilleautomater tilbyr: Også en del av avtalen, Pragmatisk Play online slots produkter vil bli gjort tilgjengelig for operatørens kunder via direkte integrasjon, som vil gjøre det mulig for spillere å nyte leverandøren er spennende Dråper og Vinner tilbyr sammen med andre verdens-klasse salgsfremmende verktøy i Styrke i spillet salgsfremmende verktøyet, laget for å øke spillopplevelsen, og gir merverdi qualche trucco per vincere alle spilleautomat. "Å gi en optimal opplevelse for dem som stoler på oss for deres underholdning er et viktig mål for vår kunde-sentriske tilnærming og samarbeid med Pragmatisk Spille er bevist å være medvirkende på denne.

Hvorfor er ikke gambling forsikring

TOP