Informasjon online

FB TW YT PN
N

ye mobile produkter kjøring vekst, øker i antall kunder og verdien av spill (16.2 m-spill – opp 103%) var også tenkt å bidra til bedre enn forventet resultater spille online poker. De er vår første lotteriet partner, og dette er vår første transaksjonen i Nord-Amerika, en geografi som vil bli av økende strategisk betydning for oss i fremtiden å spille poker i et kasino.

Avtalen vil se Paddy Power levere produktet, priser og risikostyring tjenester til lotteriet online sports betting bedrifter fra sommeren neste år. Dette er fordi BCLC er den eneste operatøren som tillates under Kanadisk lov til å tilby sportsspill i British Columbia. Betfair, som annonsert i seg selv sponsor av den Kypriotiske første divisjon fotball klubb Apollon Limassol tidligere denne måneden, sa at de imponerende resultatene var drevet av en god start for fotballsesongen å spille online poker har 2. Paddy Power ' s ekspertise og produkter for integrasjon med PlayNow.com/OpenBet systemet er viktig for å gi våre spillere med en enestående sports spill opplevelse." Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre odds på rødt eller sort på roulette. Vice-President av eGaming på BCLC, Rhonda Garvey, sa: "Vi er veldig begeistret for vårt samarbeid med Paddy Power og de mulighetene som det vil gi PlayNow.com oddsen for craps vs blackjack.
Co-grunnlegger, Edward Wray, sa underliggende resultat før renter, skatt, avskrivninger og amortisering økte med 36% til £42.4 m i seks måneder til oktober.

Spille online poker

TOP