Informasjon online

FB TW YT PN
F

lorida Greyhound Racing Association (FGRA) har saksøkt for å ha en foreslått konstitusjonelle endringer som ville forby greyhound racing slettet fra November stemmeseddelen.
Florida-velgerne har ikke noe ønske om å fortsette institusjonalisert dyremishandling som er greyhound racing hvor mye koster det å kjøpe en poker maskin. Til slutt, som en av de siste landene til å gjøre det.

Det var arkivert fordi greyhound oppdrettere vet at når Endringen 13 vises på stemmeseddelen, Floridians vil stemme ja for hundene," sa hun hvor mye koster det å kjøpe en casino. "En velger som favoriserer slutter hund kan godt avslå å passere en endring med et så vidt nevnte bestemmelse i frykt for at en gang vedtatt som status quo i tilknytning til hund, slik uttalelse kan være utvidet til å begrense eller forhindre andre aktiviteter eller levebrød som involverer andre dyr," fortsetter. Den eneste tilhengere av denne "aktiviteten" er de som direkte resultat hvor mye koster det å kjøpe en spilleautomat. I stedet for racing, sporene ville være i stand til å tilby mer lukrative gambling-spill, slik som spilleautomater og poker hvordan til å streame på trekning poker. Florida har blitt midten av greyhound racing i USA, hosting 12 av usas 19 fullt operativ spor, med rundt 8000 hunder ligger på spor kennel forbindelser på tvers av staten, i henhold til tall levert av anti-hund away GREY2K hvordan til å studere i poker.
Det er overhodet ingenting i Endring 13 som er uklart eller obfuscating...det motsatte, selve dens klarhet er derfor Florida-velgerne vil stemme JA hvordan skreve i poker. I mellomtiden, den søksmål uttrykker bekymringer med språket av forslaget, som det står, kan ha effekten av å forby andre idretter som involverer andre dyr, for eksempel hesteveddeløp.

Hvor mye koster det å kjøpe en poker maskin

TOP