Informasjon online

FB TW YT PN
D

en CGR har foreslått satsingen monopol planen presenterer et "konstitusjonelt uforenlig problemet." Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.

På onsdag, Javier Balbuena annonsert at han ble tråkket ned, etter mer enn fire år som president for den Nasjonale Kommisjonen for Spill av Sjanse (Conajzar). Ilse González, den CGR er direktør for offentlig kontrakt, likevel insisterte på at Conajzar hadde ikke noe valg, men å overholde sine tilbakekall ordre. Leder av Paraguay gambling organ seg midt blant en voksende uenighet om tildeling av et monopol sports betting konsesjon til en politisk knyttet selskapet kennel club poker room timer.

Balbuena (bildet) brukte sin personlige sosiale medier-kontoer for å informere folket om at han var pensjonere "med overbevisning om å ha oppfylt mine plikter og etter å ha lagt fast grunnlaget for en ordnet utvikling av feltet." Balbuena insisterte på at beslutningen om å gå ned var "100%" sin egen, selv om ikke alle ser ting i slike absolutte termer kenmore elite lang slot brødrister. Basilio 'Bachi' Núñez har blitt kalt Balbuena ' s etterfølger. Siste måneden, CGR avgjort at kontrakten med Daruma Sam, som hadde ennå ikke signert, må tilbakekalles. Men President Cartes ser ut til å ha forsøkt å dra CGR av på den passere ved å undertegne et dekret godkjenne kontrakten bare én dag før CGR utstedelse av sitt ultimatum til Conajzar kennel club poker room daytona beach. Daruma ' s president er angivelig nære venner med en sentral rådgiver for Paraguay er President Horacio Cartes kennedy crown casino (rolex boutique -). Balbuena var stadig under for brann i desember i fjor beslutning om å tildele lands monopol sports betting konsesjon til Daruma Sam SA, et lokalt firma som opererer under Aposta.la merke. Vedtaket ble utfordret av landets Office of the Comptroller General of the Republic (CGR), som hevdet å ha identifisert "uregelmessigheter" i anbudsprosessen.

Kennel club poker room timer

TOP