Informasjon online

FB TW YT PN
s

vel som å sørge for betaling og markedsføring teknologi til gaming industrien, Kran Co leverer også svært konstruert for industrielle produkter til kunder blant annet selskaper innen luftfart, elektronikk, hydrokarbon behandling, petrokjemisk industri, anlegg, kraftproduksjon, automatiserte varehandel og transport markeder.dra-års gruppen salg sto på US$2.79 milliarder kroner, en liten økning i forhold til US$2.75 milliarder i 2016 distribuere azure-funksjonen for å iscenesettelse slot.

Mens det er mye spennende aktivitet i vår kjernevirksomhet, herunder sterk kjøring på vekst og produktivitet initiativ, og flere andre utbygginger er også å bidra til vår positive outlook," sa Maks Mitchell, Kran Co ' s president og administrerende direktør, i en uttalelse som følger resultatene.e lagt til: "Tidligere denne måneden, vi stengt på Kran Valuta anskaffelse, den nest største transaksjonen i Kran Co' s historie.. satellitt-orbital slots. Vi tror at den kombinerte virksomheter vil være sterkere sammen.. sat til ip-mottakeren mit ci slot.

integrering er godt i gang, og vi forventer Kran Valuta til å bidra US$0.15 av justert resultat per aksje i 2018, økende til ca US$1.00 av resultat per aksje årlig av 2021." n 5 desember Kran Co hadde innført foreløpige 2018 full årets resultat veiledning av US$4.85 til US$5.05 per utvannet aksje, med unntak av noen potensielle påvirkningen fra de ventende Kran Valuta anskaffelse. sat til ip-server mit ci slot.

Distribuere azure-funksjonen for å iscenesettelse slot

TOP