Informasjon online

FB TW YT PN
O

nline lotteri spill operatør Lottoland er ute etter å hisse opp hornet ' s nest, med en provoserende reklame blitz i forkant av Melbourne Cup i Dag.

Gibraltar-baserte selskapet hadde vært under ild mye i det siste som lokale lotteri kiosker og lotteri operatør Tatts Group Ltd.lansert et angrep mot "falske lotterier" som gobbled opp mye av sine inntekter mot spilleautomat til salgs. Ifølge Sydney Morning Herald rapporten, Lottoland vil komme ut av sin selvpålagte markedsføring tilbakeholdenhet ved peppering TV og radio eteren med annonser som fører til Melbourne Cup i Dag.
Lottoland er satt til å presentere sin nyeste kampanje, "Jackpot Som Stopper Folk", som det står det vil gi spillerne sjansen til å vinne en $100 millioner "jackpot" på Melbourne Cup i Dag. "Australias beste veddeløpshester vil konkurrere for $6 millioner kroner på den første tirsdagen i November," Lottoland sa i en uttalelse forbudet mot gambling i islamsk finans. "[B]ut Lottoland kunder vil ha muligheten til å vinne en mye mer lukrativ premie satse på Oz Lotto." Kaster skygge på sine konkurrenter, Lottoland er Australske daglig leder, Lukas Brill, påpekte at "denne jackpotten er bare en annen grunn til at Australiere fortsette å flokk til Lottoland." "Våre innovative business-modellen gir Australiere flere valg, store jackpotter og raskere utbetalinger enn noen gang før," sa han progressive texas holdem poker genting. Liksom, den Australske Lotteri og Kiosker Foreningen er allerede ikke fornøyd med Lottoland nyeste kampanje.
Gruppen raskt omstridte Lottoland ' s bruk av ordet "jackpot," sa at firmaet ikke drive lotterier. Lottoland Australias Northern Territory-lisensiert nettstedet ikke tilbyr tradisjonelle lodd salg, bare mulighet til å plassere innsatser på utfallet av lotteriet trekker, med vinnende innsatser betaler det samme som premier som tilbys av offisielle lotterier.
"Australiere må huske på, som til tross for sin misvisende navn og fremstilte produkter, Lottoland ikke drive lotterier," gruppen sa, "og alle forsøk på å fremstå som et lotteri er villedende og alternative fakta." Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre progressive texas holdem poker regler.

Mot spilleautomat til salgs

TOP