Informasjon online

FB TW YT PN
M

er enn 100 tidligere ansatte i FanDuel har anlagt en sak mot private investorer, anklaget for juks dem ut av pengene du skylder følgende selskapets salg til Paddy Power Betfair 3 mm t spor cutter. Søksmålet, arkivert i New York Høyesterett, er støttet av den daglige fantasy sports nettsted fem grunnleggere, inkludert Co-Grunnlegger Nigel Eccles 3 bokstav ord med bokstavene poker.
De hevder private equity-selskaper Shamrock Capital Advisors og KKR & Co, og medlemmer av FanDuel styret på den tiden, bevisst undervurderte aksjer for sin egen fordel den beste bløff i poker. Det var før 2018 salg av FanDuel å Paddy Power Betfair, som nå Flagre Underholdning, for $465m belle casino i baton rouge. Dette følger et lignende søksmål arkivert i 2018 av FanDuel gründerne i Skottland, som var mislykket, med den største forskjellen denne gang er mengden av ex-ansatte backing det louisiana.
Søksmålet hevder FanDuel selskapets vedtekter er oppgitt foretrukket aksjonærer og private equity-selskaper ville motta den første $559m av inntektene fra statlig overtakelse, men som følge av en verdivurdering under dette beløpet, ble de igjen med ingenting fordelene av black jack. Søksmålet går på å kreve private equity-selskaper også beholdt en andel på 40 prosent i FanDuel Gruppe av undervaluing selskapet, som hevdes å ha vært verdt $1.2 mrd før overtakelse den bengalsk betydningen av gambling. Ifølge søksmålet, saksøkerne søker ileggelse av "alle inntektene innhentes fra alle overføringer eller verdsettelse av slike aksjer, holdt av saksøkte som et resultat av Paddy Power Betfair kjøp av FanDuel." er det gambling i cuba.

3 mm t spor cutter

TOP