Informasjon online

FB TW YT PN
P

olitikken i distraksjon er på full skjerm i La Linea, en spansk by av noen 60K beboere som grenser til det Britiske territorium i Gibraltar kung fu panda black jack. La Linea er ordfører, Alejandro Sanchez, har i det siste sett hans popularitet vask med lokalbefolkningen – 1 i 6 av dem er for tiden arbeidsledig, og dermed har han vært desperat etter å finne noen måte å omdirigere velgernes vrede bort fra oss selv.

Hei, Gibraltar!Fordi Gibraltar er avhengig av telefon og data linjer som passerer gjennom La Linea, Sanchez har bedt den spanske regjeringen til å gi ham den økonomiske data av 18 online gaming selskapene som i dag driver virksomhet fra Gibraltar kunci menang viktigste poker online. Never mind at den spanske regjeringen mangler myndighet til å tvinge selskapene til å gi dem noe av den sorten.
Never mind at de Cordoba Accord av 2006 fjernet begrensninger på Gibraltar er tele tilgang kung fu lady spilleautomat. Never mind at Gibraltar er 18 online gaming selskaper ansette noen 110 spanske borgere som pumpe penger inn i La Linea er butikker og restauranter hvordan til å bestemme verdien av poker chips. Det synes å være ingen tin-potten wannabe generalissimo som ikke føler han kan tjene noen politiske brownie poeng ved å peke fingeren ut på online gaming hvordan til å bestemme volatilitet for en spilleautomat. Skam på deg, Alejandro 'skitten' Sanchez. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.

Kung fu panda black jack

TOP