Informasjon online

FB TW YT PN
S

å British Columbia er ofte forsinket, problem-plaget, punter-forrådt online gambling nettstedet PlayNow.com er tilbake opp og kjører (for øyeblikket) hvor mange ganger kan du doble ned i blackjack. (Hvis det var Bodog ansatte som arbeider i PlayNow er DET dept., disse urolige teknisk feil ville ikke ha skjedd.) Imitasjon den sincerest form for smiger, så når jeg ser BCLC prøver sitt beste for å ape nettstedet som jeg laget mine bein, jeg føler meg veldig gleder faktisk – som jeg gjør når jeg vise noen av de mange andre gaming nettsteder som har kopiert Bodog se over år.
Så det synes jeg at jeg er urimelig å vri kniven her, jeg ønsker å gi BCLC æren for å komme på bord med hva jeg har fått gjentok de siste 15 årene – nemlig at online gaming er bare en annen form for digital underholdning hvor mange ganger klarer du å treffe i blackjack. Det er som om BCLC tok den nasjonale estimater for online gaming inntekt og deretter delt det med BC prosent av landets totale befolkning – fordi, naturligvis, hver eneste BC bosatt som noen gang spilt online, vil du umiddelbart forlate sine favoritt nettsted og migrere rett over til PlayNow. Mens jeg applauderer BCLC er god smak i valg å etterligne bare det beste, jeg howled høyt på deres talsmann hevder at den provinsielle gaming kroppen var glipp av $150K/dag inntekter under nettstedets måned-pluss strømbrudd, som gir en total på $5M tapt i denne perioden. Som mye av det som er kommet ut av munnen på BCLC er apologeter, dette tiggere tro zynga poker not working on ipad. PlayNow har en lang vei å gå før de vil slette den tanken fra punters' sinn, og før den tid, noen forslag som de vil være med å trekke i $150K/dag i inntekter hører hjemme der PlayNow har vært de siste månedene – ute til lunsj. zynga poker online mod apk. Never mind at teorien om at statlige virksomheter kan oppnå bedre resultater enn privat virksomhet angivelig døde to tiår siden med bortfallet av Sovjetunionen. Never mind at internasjonale selskaper som fortsatt tilby tjenester til BC beboerne er veldig god på å tilpasse seg endringer og dermed er ikke å gå hvor som helst zynga poker old version apk.

Men det er egentlig ikke så mye av en overraskelse, gitt at det er en rekke tidligere Bodog ansatte som jobber på webdev og operasjoner siden av PlayNow casino spill selskaper i usa.

Hvor mange ganger kan du doble ned i blackjack

TOP