Informasjon online

FB TW YT PN
E

tter nylig å innføre endringer til sine konsesjonsvilkår og anbefalinger, Gambling Commission regulator i Storbritannia har nå avduket en revidert håndheving strategi som vil se online gambling operatører ansikt høyere straff dersom de blir funnet å ha brutt reglene. Den nye tilnærmingen trådte i kraft i går etter en fire-måneders høring på måter å bygge på de juridiske og prosedyremessige sikkerhetstiltak som tilbys under Gambling Act av 2005, og innebærer økt økonomisk straff for regulatoriske brudd, spesielt hvis disse er funnet å ha blitt systemisk eller gjentatt hva betyr begrepet river betyr i poker. Gambling-Kommisjonen fastslo at endringene har også sett alle regulatoriske verktøy som er plassert på lik linje med fjerning av en bias mot oppgjør, mens den har til hensikt å utnytte tidsbegrensede rabatter for å skape bedre insentiver for tidlig bosetting hva betyr begrepet skreve betyr i poker. "Vi vil bruke hele spekteret av håndheving krefter for å sikre at operatører sette kundene først og heve standardene," lese en uttalelse fra Sarah Harrison, Daglig leder for Gambling Commission.
"Industrien kan være trygg på at vi vil bruke våre krefter på en målrettet måte og at forbrukere og det offentlige kan være trygg på at vi vil ta robuste og effektive tiltak når gambling selskaper ikke oppfyller sine forpliktelser." Den reviderte strategien kom litt over en uke etter at landets Konkurranse og Markeder Myndighet regulator annonsert at det ble satt til å starte håndheving handlinger mot en rekke online gambling operatører som var mistenkt for å bryte forbruker lover ved å tilby sign-up tilbud som er involvert feilaktige løfter bonus penger eller gratis innsatser. Disse tilbudene er ofte designet for å tiltrekke seg nye spillere, men også billig overnatting erklærte at det hadde blitt bekymret for at noen spillere ikke var å få avtale de hadde forventet, da enkelte nettsteder var "urettferdig å holde på people 's money" hva betyr begrepet hval betyr i poker. "Vi er glade for denne kunngjøringen," lese en uttalelse fra Brian Chappell fra Rettferdighet for Punters støttegruppe om revidert Gambling Commission regler når du gjør asda utgivelsen deres nye levering slots. "Det bekrefter diskusjoner i våre møter med Gambling-Kommisjonen at det er forpliktet til å forbedre kundeservice for spilleavhengige.

Spillere som virkelig sliter med å få noen rettferdighet i det hele tatt fra selskaper og regulerende endringer som kan hjelpe med denne situasjonen er svært velkommen." når du gjør asda slippe sine hjem levering slots.

Hva betyr begrepet river betyr i poker

TOP