Informasjon online

FB TW YT PN
E

tter å ha blitt ydmyket av Fulham i Europa League og har fortsatt å lide en elendig sesong i Serie A, italiensk fotball kjemper Juventus har bestemt seg for å gjøre noe med det.

Klart de trenger penger til nye spillere, for ikke å nevne en ny trener, så har slått til bettingselskapet Betclic å "maksimere deres sponsing inntekter" ingen innskudd spilleautomater gratis bonus. Intriguingly, Betclic vil bare sponse sitt hjem skjorter – det andre settet sponsorer er fortsatt ukjent. Det er ingenting som merkevare lojalitet, eh?Det er ikke nok at Polen er behandling av Unibet logo som The Scarlet Letter hvordan å sette en poker ansiktet. Nå Frankrike (via UEFA) oppfører seg som om Betclic logo lignet en Amerikansk pissing på Eiffeltårnet.
Når han ikke slamdunking en basketball eller kjører rundt med sin kone Eva Longoria, eller vice versa, San Antonio Spurs point guard Tony Parker er en bit av en poker-hai. Dette har ikke tapt på markedsføring folk på Betclic, som har bestemt seg for å signere ham til sitt poker team. Avtalen vil gi online operatør stor eksponering plus selskapet lederne kan komme til å gå se Spurs for gratis hvordan å sette en e-post spilleautomat i en glassdør. Helvete, Eva kan også slå opp i den Jul kontor parti. Smart. hvordan å sette en e-post spilleautomat i en metall dør.

Ingen innskudd spilleautomater gratis bonus

TOP