Informasjon online

FB TW YT PN
T

re egenskaper av Galaxy Entertainment Group Ltd i Macau vil tilbyr nå en ny betalingsmåte, takket være et nytt partnerskap med Industriell og Kommersiell Bank of Kina (Macau) Ltd. Besøkende til Macau egenskaper vil nå være i stand til å bruke en mobil betaling metoden kjent som WeChat Betale for å nyte anlegget tilbud hvordan endre asda samling slot.

I henhold til GGRAsia, en Galaxy Entertainment Group Ltd og ICBC pressemelding uttalt at WeChat vil nå bli tilbudt på Starworld Hotel, Broadway Galaxy Macau og Macau. WeChat Lønn er en mobil betaling plattform som gir brukere med en in-app-betaling-funksjonen. Et sosialt nettverk plattform, med tittelen WeChat brukes som mobil betalingsløsning, og er en av de største av sitt slag i Kina.
Med det nye samarbeidet, gaming operatør og finansielle institusjoner rapporterte at den nye betalingsløsningen vil ta en trenger av besøkende fra fastlands-Kina for å Macau, som slike personer har en preferanse for "e-wallet" løsninger som WeChat Betale. Som gjest på Galaxy Entertainment Group egenskaper vil nå være i stand til å bruke WeChat Betale ved flere bedrifter hvordan endre asda regelmessig levering slot. I alt 136 utsalgssteder vil lansere den nye mobil betalingstjeneste i faser hvordan endre asda levering slot.
Fasiliteter å tilby WeChat Betale inkluderer mat og drikke bedrifter, hoteller, butikker og underholdningstilbud ligger i egenskaper for Galaxy Underholdning hvordan endre asda tilbakevendende slot. Det er fortsatt ukjent om den nye betalingsmåten vil bli tilbudt på en av de tre ovennevnte egenskaper casino clark pampanga jobb å ansette. Med bruk av WeChat Betale for hoteller, butikker, restauranter, etc., Galaxy Underholdning blir den første gjestfrihet og underholdning leverandør å tilby denne betalingsmetoden i Macau..

Hvordan endre asda samling slot

TOP