Informasjon online

FB TW YT PN
H

vis du er interessert i sport, og lese en avis, du vil bli tilgitt for å tenke at hele landet var opp i armene på utsiktene til Shrek å tjene £200,000 party poker sport velkommen bonus.

Irriterte enda mer var det Daglige e-Post på blir belastet på € 300 for et bilde av den sa datamaskinen generasjon med sin favoritt rød fotball skjorte og Skotske krigsherre american roulette beste måten å vinne. Viktigere var nyheter som kommer ut av den Internasjonale Olympiske Komité (IOC). Snakker til media på søndag, IOC-president Jacques Rogge fortalte hvordan han har satt opp et firma til å overvåke ulovlig betting mønstre i forhold til de Olympiske leker american roulette og european roulette.

International Sports Overvåking (ISM) vil overvåke gambling industrien for tegn som tyder på at ulovlige spill er å ta plass på IOC hendelser amerikanske restauranter i talking stick casino. "En dag vil det være kamp innfesting i Ol," Rogge kommenterte, "Det er derfor vi har bygget et selskap som allerede har overvåket Beijing og Vancouver spill." Ingen hendelser har det så langt blitt identifisert av IOC på to hendelser i Vancouver (Ol) og Beijing (Sommer-Ol) at de har prøvd systemet på.

Sommer-Ol i London vil være en av de neste arrangement systemet er brukt på. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre american roulette nas l r oynan.

Party poker sport velkommen bonus

TOP