Informasjon online

FB TW YT PN
J

eg har ikke lenger donere til REG.

By å donere til effektiv hjelpeorganisasjoner som har vært gjennom GiveWell strenge gjennomgang, jeg føler meg trygg på at jeg donere penger vil bli brukt mest mulig effektivt gratis monopoly slots mod apk. De Trengende Altruist ble født gratis penger slots ingen depositum er påkrevd. Vi er emosjonelle vesener, ikke roboter." Før å lære om effektiv altruisme jeg sjelden ga til veldedighet sekundær leder spilleautomat vokse castle.
Jeg fant Julen til å være en utrolig tøff tid fordi jeg skammet meg med å kjøpe gaver til folk. Jeg nektet gaver og i stedet har donert penger til effektiv veldedige organisasjoner. Hvis vi gjør det fra et ståsted av respekt, så tror jeg det er mer enn nok av oss i verden, for å tilby en olive branch til de som trenger det mest, uavhengig av om vedtaket kommer fra hjertet eller hodet hemmeligheten bak rulett system.

Negreanu er ganske aktiv på Twitter. Hennes definisjon av å gjøre mest mulig godt vi kan gjøre er å gi til de hjemløse i NORGE, ikke å gi bed garn til et barn i Malawi.

Gratis monopoly slots mod apk

TOP