Informasjon online

FB TW YT PN
e

spite SJM Holdings å ha vært oppført på Hong Kong-Børsen i 2008, fast – i likhet med mange mid-cap og large-cap Asiatiske virksomheter – har beholdt en familie fokus fra sin pre-liste dager. Det ble annonsert i April at Daisy Ho Chiu Fung, en datter av Herr Ho av hans andre hustru Lucina Laam King Ying, ville være å ta over som leder.rnaldo Ho Yau Heng, son av Mr Ho med sin fjerde kone Angela Leong På Kei, ble nylig utnevnt til assistant chief operating officer i Sociedade de Jogos de Macau SA, enheten av Hong Kong-oppført SJM Holdings Ltd, som har en Macau gaming lisens poker kan være en dollar uten kapital. Angela Leong ble kåret i April suksesjon plan som co-leder av SJM Holdings, samt gjenværende som administrerende direktør.awrence Ho Yau Lunge og Pansy Ho Chiu King – både barn av hans andre hustru – har skåret ut uavhengige roller som Macau gaming og gjestfrihet entreprenører i sin egen rett spill gratis poker penger opprinnelige.

Men flere analytikere har nylig foreslått det er på ingen måte klart at den nåværende balanse av familiens interesser innenfor SJM Holdings vil bli opprettholdt når Stanley Ho kommer ut på scenen helt. Stanley Ho går av med pensjon, men etterlater flere spørsmål enn svar bak," sa en av April memo fra analytiker DS Kim på JP Morgan Securities (Asia) Ltd etter den opprinnelige kunngjøringen av pensjonisttilværelsen.

#8220;Vi kan ikke hjelpe, men tror at den foreslåtte styret struktur er litt rotete, med for mange interesserte," lagt til Mr Kim. "Dette komplisert struktur, etter vårt syn, gir rom for en potensiell effekt interalie innen styret, gitt mangelen på klare kontroll." nalysts har indikert at stabilitet i kontrollen over selskapet er en viktig faktor som det søker å utvide sin Macau gaming rettigheter – gjeldende rettigheter som utløper i 2020 – og arbeider for å fullføre bygge sin første Cotai resort, er de HKD36 milliarder (US$4.6 milliarder) Grand Lisboa Palace, på grunn av å være ferdig i slutten av 2019. rokerage Sanford C hva spilleautomater ikke har pechanga. Bernstein Ltd sa i April merk: "En hydra-som tre-ledet co-leder gruppen og heving av forskanset ledelse er ikke en indikasjon på at noen riste opp i selskapet er imøtekommende (som noen okser i bestanden har håpet)." hva spilleautomater ikke parx kasino har.

Poker kan være en dollar uten kapital

TOP