Informasjon online

FB TW YT PN
F

acebook og Twitter er to av de største og mest anerkjente former for sosiale medier rundt om i verden, er det forståelig at mange i Frankrike er kvalm med CSA-dommen. Frankrike har alltid vært dial-up versjon når det gjelder å fange opp til de tider på internett regulering. For å forsvare sine standpunkt, CSA regulator sa spesifikke referanser til sosiale nettverk nettsteder ville krenke en 1992 lov som forbyr hemmelig reklame venetiansk poker turnering live-oppdateringer. Denne dommen vil gjøre noe, men hemme virksomhet. Så mens resten av verden er å finne ut måter å bruke og utnytte deres tilstedeværelse i sosiale medier, Frankrike er å sørge for at de vil bli henger etter venetiansk poker rom som venter på listen.

Det har ikke vært det lenge siden de endelig bestemte seg for å åpne opp markedet for online gambling. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre hvordan å sette noen i poker.
For online gambling operatører, det blir stadig viktigere å integrere sosiale medier, spesielt Twitter og Facebook i reklamekampanjer, som bare fikk litt mer vanskelig i Frankrike. Hvorfor CSA klarer å gjenkjenne dette åpenbare faktum forblir et mysterium, men denne kjennelsen vil trolig bli utfordret til å gå videre hvordan til å arrangere en intervensjon for gambling.

Bravo hvordan du starter 2. casino heist.

Venetiansk poker turnering live-oppdateringer

TOP