Informasjon online

FB TW YT PN
L

ottoland Australia har kalt på den Føderale Regjeringen til å forlate lovgivning forbyr lotteri betting følgende åpenbaringer NSW gaming regulator er sondering en $5 millioner anti-Lottoland kampanjen er finansiert av Tatts Gruppe azure kopiere filer til distribusjon slot. NSW Brennevin & Gaming myndigheter har lansert en foreløpig undersøkelse av om det feilinformasjon kampanje finansiert av Tatts kan ha brutt selskapets lisens forpliktelser til å opptre ærlig azure distribuere til oppsamlings-spor.

Daglig leder av Lottoland Australia, Lukas Brill, sa: disse siste åpenbaringene bekreftet at lovgivningen, som har bestått Lavere Hus av Føderale Parlamentet tidligere denne måneden, men er ennå å bli debattert i Senatet, var unødvendig og virker mot sin hensikt gambling behandling clinic - universitetet i sydney. Mr Brill sa lovgivningen ble også motarbeidet av mange kiosker på bakken, inkludert topp organer som representerer kiosker i de to største landene: NSW og Victoria gambling behandling sentre i louisiana. Han sa at lovgivningen ikke ville beskytte kiosker, som noen hadde hevdet, men i stedet gi Tatts – som nå eies av Tabcorp – et lovfestet monopol på alle lotteri-produkter i det landet.

"En Tatts monopol på alle lotterier er en forferdelig utfall for Australske forbrukere som liker sporadiske flagre på utenlandske lotteri spill," sa han. "Det er også en forferdelig utfall for kiosker, som vil være prisgitt et monopol som har vist det vil gjøre hva det kan for å hindre konkurranse fra nye aktører som Lottoland gambling behandling sentre i illinois. "Det er derfor vi skrev til lotteri myndigheter ber dem om å undersøke handlinger Tatts i å betale $5 millioner kroner på en kampanje av feilinformasjon designet for å gjøre bare en ting: å beskytte sitt monopol." Mr Brill sa at 700,000 Australiere hadde registrert i løpet av de siste to årene med Lottoland. Få det nyeste gambling nyheter fra Calvin Ayre.

Azure kopiere filer til distribusjon slot

TOP