Informasjon online

FB TW YT PN
T

all utgitt av UK ' s Advertising Standards Authority (ASA) viser en nedgang i antall gambling reklame nådde Britiske Barn på tv poker bordene til leie nær meg.
I henhold til ASA tall, mengde gambling annonser som vises av barn på TV falt 3,2 per uke i 2018, fra et 4.4 høy i 2013, noe som utgjør 2% av alle TV-annonser barn så siste året. Det er imidlertid en økning på 2,2 pris tatt opp i 2008, som var det første hele året gaming and betting reklame var tillatt på TV i STORBRITANNIA poker bordene i maryland live casino.
De fleste av gambling TV-reklame sees av barn siden 2011 er for bingo, lotterier og skrapelodd, mens i gjennomsnitt barn så en annonse for hver fem sett av voksne i 2018. ASA Chief Executive Fyr Parker sa: "Vi har overvåket reglene online gjennom vår proaktiv overvåking arbeid, som bruker teknologi til å finne ut hvilke annonser som barn er vitne til, etterfulgt av rask handling mot online annonsører som har brutt reglene."Dette året har sett en innskrenking av den måten sports betting er annonsert til barn, og på TV generelt, med et bransjen frivillig " whistle-til-fløyte reklame forbudet trådte i kraft i August poker bord for salg australia. Forbudet betyr at ingen gambling reklame kan være vist under live sport – bortsett fra heste-og greyhound racing – før 9pm vannskille, som varer fra fem minutter før starten av kampen, og avslutningen fem minutter etter poker bord for salg billig.
Forskriften har også trådte i kraft i April, stramme betting reklame på flere plattformer, inkludert alt materiale som vises i produkter populært med barn forbudt. gambling gevinster rapportert på 1040.

Poker bordene til leie nær meg

TOP