Informasjon online

FB TW YT PN
M

en følgende Luke ' s avreise fra DC, Schumer begynte søker en sports betting samarbeidspartner på den andre siden av den politiske midtgangen poker bordene utstyr for salg.

Orrin Hatch, som pensjonerte seg etter 42 år i Senatet Luken var den lengste servering Republikanerne i Senatet historie gambling gevinster som er rapportert i 1099 diverse. Regningen søkt å kreve statene legalisering av sports betting har sine regler godkjent av den AMERIKANSKE justisministeren, og også kjøpe "offisielle league data" fra sports ligaer gambling gevinster rapportere til skattemyndighetene. "AGA ikke tror et ekstra lag av federal regulatory oversight er nødvendig," slane (høyde) erklært. Senatorer Mitt Romney (R-Utah) og Chuck Schumer (D-New York) er teaming opp for å få Kongressen en lov som ville styre sports betting på føderalt nivå gambling gevinster som er rapportert til skattemyndighetene. Stater som ønsker å delta i aktivitetene må rette seg etter de bestemmelser, som føderal lov erstatter staten lover. Romney, en konservativ Bok, og Schumer, en Jødisk liberale New Yorker, ikke synes å ha mye til felles gambling gevinster som er rapportert i 1099. "Akkurat som Kongressen har avstod fra å regulere lotteri, spilleautomater, bordspill, og andre gambling-produkter, bør det la sports betting tilsyn til usa og stammer som er nærmest markedet.".

Luke var en av forfatterne av Profesjonelle og Amatører Sport Protection Act (PASPA) av 1992, som utestengt full-skala sports betting overalt, men Nevada kasinoer med poker rom i san diego.

Poker bordene utstyr for salg

TOP