Informasjon online

FB TW YT PN
S

portstipping i Nevada angivelig hadde en flott September etter deres samlede månedlige håndtere treffe en all-time high på litt over $558 millioner, mens deres samlede inntekt på $44.4 millioner representerte det beste tally siden 2014 poker betaling kryssord anelse. Ifølge en rapport fra Juridisk Sport Rapporten siterer offisielle tall fra Nevada Gaming Control Board, September sportsbetting håndtere slå den tidligere rekorden på $557.4 millioner satt i November 2015 og var noen 27% høyere i fjor enn for tilsvarende måned i 2016 hvordan å kjøpe i roulette. Juridiske Sport Rapport forklart at Nevada er sportsbooks har bare erklært samlet håndtaket på over $500 millioner, fem ganger tidligere, før detaljering at September er normalt sett på som en relativt flat måned for sektoren hvordan å kjøpe gambling aksjer.
Nevada er sportstipping angivelig også så en rekord $40 millioner samlet for innsatser på National Football League (NFL) og collegiate Amerikansk fotball spill i løpet av September med en hold-andelen i overkant av 11% hvordan kjøpe seg inn i et poker bord. Sektoren videre angivelig samlet nesten $6 millioner kroner fra parlay-kort, så vel som $4 millioner kroner fra profesjonell baseball, men levert tilbake mer enn $5 millioner kroner med det meste av dette er fra spill på August 26 boksing kampen mellom Floyd Mayweather Jr og Conor McGregor hvordan til å kjøpe ekstra spor i planter vs zombies.

I forhold til det som ligger foran for Nevada er sportstipping, Juridiske Sport Rapport detaljert at oktober og November har historisk sett vært den sektoren som er mest lukrative måneder som håndtak i begge passerte $500 millioner i året før, og spår at dette tallet kan godt være i ferd med å eclipse $600 millioner kroner for aller første gang..

Poker betaling kryssord anelse

TOP