Informasjon online

FB TW YT PN
D

enne " midlertidige internett-suspensjon har nå vart i ni måneder og det er ingen ende i sikte. Finansdepartementet kunngjorde denne uken at oktober er lotteri salg falt med 4,5 prosent til RMB 31.2 b (b) jocuri ca la aparate gratis poker.

500.com's kontantbeholdning kjører ut, så det er behov for å gjøre noe raskt til høyre skipet. Kinas lotteriet virksomheten fortsatte til kontrakten i oktober, med velferd lotteri salg fallende raskere enn sport lotteri jocuri ca la aparate american poker 2. Velferd lotteri salg var en nedgang på 8% til RMB 16.3 b mens sport lotteri salg dyppet bare 0.3% til RMB 14.9 b. Mangel på online salg har spilt kaos med virksomhet over Shenzhen-basert 500.com som har rapportert null inntekt for to straight quarters etter avslutning. 500.com forventer også at forholdet til å redusere tredjepartsprogrammet for betaling prosessor utgifter knyttet til sin lotteri virksomhet, forutsatt Beijing noensinne blir rundt for å løfte at online suspensjon jocuri aparate american poker 2. Forrige uke annonserte selskapet at det hadde gått med på å betale $35.6 m for en 63% eierandel i Zhejiang Shangmeng Teknologi aksjeselskap, en Kinesisk-lisensiert online betaling firma som opererer under Sumpay.cn merkevare.

Men dette året kom også de midlertidige' suspensjon av online lotteri salg etter en intern revisjon avdekket omfattende korrupsjon på regionale lotteri administrasjon sentre grand casino luzern aktien kaufen. I fjor hadde en topp i sport lotteri salg på grunn av 2014 FIFA World Cup og Kinas økonomi har siden gått sørover, så 2015 er tallene var forventet å se dårlig sammenligning.

Jocuri ca la aparate gratis poker

TOP