Informasjon online

FB TW YT PN
D

et tilbyr nådd sent onsdag vil fortsatt behov for formell godkjenning av en tverrpolitisk Hus og Senatet-komiteen, som ytterligere kan endre lovverket, men Bakken er kilde foreslått at "airdropping [online poker] i lønn regningen ville ikke sitte godt med en hel haug av folk fra en prosess ståsted." Kontaktet for kommentar (før avtalen ble annonsert sent onsdag), en talsmann for online poker champion Sen. En av lovens sponsorer er Senatoren Jay Rockefeller (D-WV), leder av Senatet Handel Komiteen. Men før du blir begeistret, Ridge vil tale på vegne av OSS Chamber of Commerce, som er i mot mye av lovens innhold.
Men Politisk har rapportert at online poker vil ikke bli piggy-backing en tur på lovgivningen. På onsdag, en "senior Hill staffer" sa at federal online poker regler ikke figur i kongressens ledere planer som de forholder seg til lønn og arbeidsledighet regninger, delvis på grunn av uttrykt motstand fra statlige lotterier og indianerstammer. Kontoret av Senatoren Jon Kyl (R-ARIZONA), med hvem Reid var angivelig å utforme sin poker lovgivning, avvist kommentar poker kan sette pulsa. Harry Reid (D-NEVADA) bekreftet at poker lovgivning var ikke å forvente denne uken, og at hele lønn/poker-tilkobling hadde ikke stammer fra Reid, men fra K Street lobbyister. For å øke intriger, Tom Ridge, tidligere Office of Homeland Security sjef og nåværende rådgiver for OSS land-basert casino astroturf lobbyvirksomhet antrekk FairPlayUSA, er planlagt å vitne før Senatet torsdag om den nye Loven poker yakuza som en drage. (Noen andre å få et bilde av barna kjemper på en lekeplass ennå?) Spekulasjoner nå går over til andre potensielle juridiske kjøretøy, for eksempel President obamas jobb regningen eller tverrpolitisk Cybersecurity Act of 2012, som ble introdusert i Senatet tirsdag bally ' 809 spilleautomat til salgs.
Og Senatoren Rand Paul (R-KENTUCKY) er angivelig gjør alt han kan for å forpurre Reid 's forsøk på å passere mye av noe, etter Reid blokkert Paul' s forsøk på å passere lovgivning som ville ha straffet Egypt over brudd på menneskerettighetene bally ' 742a spilleautomat til salgs. I juli i fjor, Rockefeller utgitt en papir-oppføringen 18 måter USA kunne lukke sine budsjettunderskudd, med online gambling med tydelig på at listen bally ' 809 spilleautomat deler.

Poker kan sette pulsa

TOP